ПОКАНА ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТА НА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА 2021 г.

Размер на шрифта: A A A Назад
петък, 29 януари 2021
Публикувано от: Димитринка Костадинова

Кметът на Община Бургас кани бургаската общественост на публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Бургас за 2021 година, което ще се проведе на 05.02.2021 г. (петък) от 17 ч. на основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси и чл. 29 ал. 2 от Наредба за условията и реда за съставяне на  бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години, за съставяне, приемане изпълнение и отчитане на бюджета на Община Бургас.

За спазване на противоепидемичните мерки, обсъждането ще се проведе онлайн чрез платформа Zoom при следните правила:

Заинтересованите лица от местната общественост, които желаят да участват в публичното обсъждане ще имат възможност да се включат във виртуалната среща, за което е необходимо предварително да заявят участието си в срок до 12.00 ч. на 04.02.2021 г. на електронна поща: [email protected], като посочат име, телефон и електронна поща. На електронната поща, която са посочили ще им бъде изпратен линк и информация за достъп до провежданото публичното обсъждане, чрез които ще могат да вземат участие онлайн.

Коментари и въпроси във връзка проектобюджета на Община Бургас за 2021 г. могат да се изпращат и писмено чрез деловодството на Община Бургас или на е-mail: [email protected] и [email protected] най-късно до 17.00 ч. на 03.02.2021 г. включително.

Мненията, предложенията, становищата и въпросите отправени чрез имейлите, деловодството и онлайн ще бъдат отразени в протокола за обсъждането. За проведеното онлайн обсъждане ще бъде направен видеозапис.

Времето за изказване на всеки участник, заявил онлайн участие е 2 минути.

Материалите, представящи основните бюджетни показатели ще бъдат публикувани на официалния сайт на община Бургас - www.burgas.bg

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 977 Последна промяна: 16:16:09, 05 февруари 2021