Фондация “Искам бебе” празнува 6-тия си рожден ден в Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
четвъртък, 25 април 2013
Публикувано от: Стефан Минчев
Фондация “Искам бебе” празнува 6-тия си рожден ден в Бургас

* Над 75 % от двойките с репродуктивни проблеми в Бургас, посещаващи безплатните групи за психологическа подкрепа, днес са щастливи и успешни родители

 

 

През настоящата 2013 г. Фондация "Искам бебе" навършва 6 години от своето създаване. По повод празника, екипът на фондацията организира морски рожден ден в Бургас на 27 април  в  Спортна зала "Бойчо Брънзов", начало - 10.30 ч.

От името на всички хора, борещи се с проблемното забременяване, изказваме сърдечна благодарност на всички участници в празника, които ще участват абсолютно благотворително.  Това са театрална школа "Талантино", Студио ‘'Сътворение'', Бургаско танго общество, Клуб по български народни танци, Студио за народни танци ,,Георгиев'', Танцово студио 29, Зумба и детска танцова група ,,Абракадабра''. Празникът ще бъде осъществен с помощта на много приятели, прегърнали нашата мечта и винаги готови да помогнат.

От 10.30 ч. в Спортна зала ‘'Бойчо Брънзов'' екипът на "Искам бебе" - Бургас организира традиционния си Благотворителен базар, в който се включват доброволци от Бургас, Стара Загора, Варна, София, Търговище, Пловдив, Русе, с ръчно изработени сувенири, картини, картички, изработени от бургаски автори. Със средствата от продажбата ще бъдат подпомагани двойки с репродуктивни проблеми, нуждаещи се от донорски програми.

По време на концерта "Искам бебе" отново ще благодари на кметския екип. За три години работа на Общинския фонд за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, успехът се доказва с десетки родени деца в Бургас чрез асистирани репродуктивни методи.

 

С уважение,

Радина Велчева

Председател на УС на

Фондация «Искам бебе»

                                                                                             

                                                                                             

Ваня Христова

Координатор - Бургас

Фондация «Искам бебе» - Бургас

Тел. 0887 82 30 59

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 6179 Последна промяна: 12:13:34, 25 април 2013