КОЦ – Бургас отново организира кампания „Бялата лястовица“

Размер на шрифта: A A A Назад
петък, 08 октомври 2021
Публикувано от: Димитър Шишманов
КОЦ – Бургас отново организира кампания „Бялата лястовица“

Голямото семейство на Комплексен онкологичен център – Бургас не спира с мисълта и грижите в подкрепа на своите пациенти.

На 12 октомври от 17:00 часа в Регионална библиотека „Пейо Яворов“ екипът на лечебното заведение отново ще даде начало на своята кампания „Бялата лястовица“, която е символ на борбата срещу карцинома на гърдата.

„В КОЦ – Бургас преди година обявихме, че не просто работим в екип, но и създадохме специализиран екип, който да се фокусира и определя конкретното поведение при всеки пациент с карцином на гърдата. Днес това е рутинна практика не само при тази карциномна локализация. И вече надграждаме създаденото до сега.

Заповядайте на 12 октомври в Регионална библиотека „Пейо Яворов“, за да сложим отново този символ на борбата и живота с карцинома на гърдата.

За нас в КОЦ – Бургас борбата с тази и много други карциномни локализации е мисия и отново ще се обединим заедно. „Бялата лястовица“ не е просто инициатива, това е мисията на целия екип на КОЦ – Бургас!“, казват в своя призив от специализираната болница.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 833 Последна промяна: 15:32:22, 11 октомври 2021